create counter

Over ons

Inner Balance Team

Studie coaches

Halo, ik ben Marc (°1959) en, samen met mijn echtgenote, leid ik met veel bezieling en inspiratie Inner Balance. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld in diverse functies, waarin ik steeds met mensen en hun uitdagingen geconfronteerd werd. Door hiermee om te gaan viel het mij meer en meer op dat emoties een bijzondere rol spelen in ons leven. Omdat ik van naturen uit mensen wil ondersteunen, ben ik opzoek gegaan naar een doeltreffende methode om dit op een professionele wijze te kunnen doen. (Lees meer)


Inner Balance >> Over ons >> Inner Balance Team

De kernwaarden van

Inner Balance

Inner Balance Team

Marleen is mijn naam. Persoonlijk geniet ik het meest van de natuur in mensen en dieren en van alle dingen die het leven in de 21ste eeuw aangenaam maken. Mijn werkgebied strekt zich uit van de traditionele geneeskunde en de natuurgeneeskunde naar coaching en ontplooiing. Er is een combinatie door ontstaan die de deur opent een balans in elke dag te brengen.

De weg van het leven heeft mij bewustwording gegeven in de beleving ervan. Door deze te bewandelen heb ik mijn persoonlijkheid kunnen ontwikkelen tot de mens die ik nu ben. (Lees meer)