web analytics

Wat is NAC Life Coaching?

Basis Life Coaching

Life Coach Opleiding

Life Coach Verdieping

Specialisatie Relatie Coach

Workshop

Life Coaching Experience

Life Coaching at Home

Haal ook het beste uit jezelf en anderen naar boven

Familie, vrienden of collega’s komen naar ons toe omdat we een luisterend oor hebben. Maar al te graag willen we naar deze mensen luisteren en liefst ook nog wat goede raad meegeven. Herken je dit?

We denken dat het eenvoudig is om anderen en onszelf te ondersteunen, onszelf naar meer levensvreugde te brengen. We spreken hier dan over het vinden van interne of externe hulpmiddelen, het recycleren van patronen, omgaan met emoties, een optimaal zelfbeeld creëren, etc. Een noodzaak voor meer levensgeluk! Maar is dit zo? Is het inderdaad gemakkelijk? Willen we, naast het geven van wat goede raad, deze mensen, maar ook onszelf, werkelijk ondersteunen en helpen? Beschikken we buiten een “luisterend oor” over voldoende ervaring om dit te doen?

 

Op deze Life Coaching Experience avond maak je kennis met enkele belangrijke elementen van Life Coaching die je kunnen helpen als jezelf of iemand anders:

-      baalt van een situatie.

-      een antwoord zoekt op een belangrijke vraag.

-      wil weten wat zijn gedrag bepaalt en hoe dit te veranderen?

-      in je kracht wilt komen en blijven.

-      hoe omgaan met je emoties?

 

Ontdek hoe het Ontwikkelingsgericht N.A.C.- Coachmodel je hierin kan ondersteunen.

Maak kennis met de meest efficiënte technieken van Life Coaching in ons gratis avondseminar. Je krijgt veel informatie en een paar oefeningen waarmee je de werkvormen van Life Coaching ervaart.


Je leert hoe een NAC Life Coach werkt en hoe je het beste uit jezelf en anderen naar boven haalt. Spreekt het je aan dan kun je op de avond zelf direct inschrijven voor onze opleiding Life Coaching.


Inner Balance >> Opleidingen >> Life Coaching Experience avond

Life Coaching Experience avond

Life Coaching

beter dan therapie?

Life coaching is gericht

op het creëren van een betere toekomst.

Het is praktisch en

pro-actief.

Doelgroep
Iedereen die interesse heeft in het coachingvak


Programma


Locatie


24/09/2014 Hasselt

29/09/2014 DrongenAanmelden!Heb je interesse en wens je op de hoogte te blijven van deze Life Coaching Experience avonden schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief.