free hit counter

Wat is NAC Life Coaching?

Basis Life Coaching

Life Coach Opleiding

Life Coach Verdieping

Specialisatie Relatie Coach

Workshop

Life Coaching Experience

Life Coaching at Home

De kern van de coach opleiding van Inner Balance wordt gevormd door het Neuro Associative Conditioning Model dat in de jaren '80 door Anthony Robbins is ontwikkeld.

Dit model is zo gestructureerd dat wat ons niet meer kan dienen, doorbroken wordt en iets nieuw geïntegreerd wordt. Het nieuwe kan een mens zich eigen maken wanneer er een emotie aan ten grondslag ligt.


We associëren een emotie met een gebeurtenis en zo creëren we speciale gevoelens in het lichaam. Het alom bekende voorbeeld is de vlinders in je buik die je voelt als je je geliefde op bepaalde muziek gekust hebt. De emotie wordt gekoppeld aan die muziek.


Zo worden veranderingen in het NAC model ook geankerd aan emoties. Het is een uitkomstgerichte methode waarbij de klant naar zijn gewenste resultaat toe werkt en dit ook met zekerheid gaat ervaren en beleven. Hij gaat bewust worden van wat hem in het nu weerhoudt in het behalen van zijn doelen, wat hem blokkeert maar ook wat hem helpt. Hij gaat dit ook echt ervaren en door nieuw gedrag te installeren kan hij blijvende stappen vooruit zetten.


Heb je interesse in deze coachingmethode en wil je aan de lijve ondervinden hoe je het beste uit jezelf, en anderen, naar boven kunt halen, kom dan naar een van onze Life Coaching Experience avonden.

Inner Balance >> Opleidingen >> Wat is NAC Life Coaching?

NAC Life Coaching

Wat is NAC Life Coaching?